Кристъл Палас – Ман Юнайтед, изненадващо решение на Тен Хаг

Манчестър Юнайтед гостува на Кристъл Палас в мач от петия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” не започнаха по най-добрия начин кампанията и записаха две поражения в първите си три мача в шампионата. В последната седмица обаче натрупаха два поредни успеха с обща голова разлика от 10:0, което отново поне донякъде върна оптимизма на феновете, които ще се надяват на нов положителен резултат в съботната вечер. От своя страна Кристъл Палас също се нуждае спешно от положителен резултат, защото момчета на Оливър Гласнер продължават да търсят първия си успех в лигата. До момента те имат две поражения и два хикса.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изненадва с решението си да остави на скамейката Маркъс Рашфорд, след като нападателят се представи доста силно в последните два двубоя и отбеляза общо три попадения в тях. Кристиан Ериксен запазва титулярната си позиция след добрите си игри в последно време и двата гола при разгрома над Барнзли. Алехандро Гарначо пък получава шанс да започне от първата минута, след като също се разписа на три пъти в последните две срещи и даде сериозна заявка за титулярно място.

Наставникът на Кристъл Палас Оливър Гласнер прави две промени в свия състав в сравнение с тези, които започнаха при равенството срещу Лестър преди седмица. Натаниел Клайн започва от отдясно в центъра на отбраната, а единствената принудителна промяна е появата на Дайчи Камада, който заменя контузения Шейк Докуре.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели