Жена 9 г. прави секс с любимия си самолет, а накрая…

36-годишна жена от Берлин се раздели със самолета, с който имаше сексуална връзка в продължение на девет години. За необичайната си връзка дамата разказа пред Daily Mail.

Мишел Кьобке, която работи в склад, се влюбила в Boeing 777-300 през 2014 г. По думите й, машината била „красиво проектирана, атрактивна и елегантна“.

Според жената, най-сексапилната част от самолета били крилата му. „Когато докосна крилата му, дланите ми веднага се изпотяват и започвам да се вълнувам“, обяснява тя.

Кьобке признава, че дълго време се е смятала за луда, докато не била диагностицирана с обектофилия – психологическо разстройство, при което човек е привлечен от обекти или предмети.

„Това прилича на нормална връзка, прекарваме тихи вечери заедно и когато си лягаме, се гушкаме и заспиваме заедно“, казва тя за живота със със самолета.

Германката признава, че е искала да се омъжи за своя „любим“ и да живее с него в хангара, но връзката била твърде трудна за нея.

„Мога да се доближа до него, само когато летя с него или когато мога да вляза при него в хангара, което се е случвало само веднъж в живота ми“, добавя тя.

След раздялата Кьобке и боингът са си останали приятели. 

Сподели